Please select your page

Over Domino ICT


klok

Over ons

Hoe vanzelfsprekend is het om te kunnen bellen, mailen, online werken? Uw data 24 uur per dag beschikbaar, zonder storingen. Pas als er iets mis gaat, drijft de kwaliteit en de betrouwbaarheid van uw ICT beheerder boven. Domino ICT weet dat en lost daarom problemen op voordat ze ontstaan. Denkt en groeit met u mee en is uw strategische partner op het gebied van online werken, telefonie en internet.

“Informatie beschikbaar stellen voor iedereen op elke plaats en elk device”

Het lijkt eenvoudig en voor Domino ICT is dat ook zo. Wij werken namelijk met professionals die hun vak verstaan. Op basis van jarenlange ervaring. Voor ons is iedere oplossing maatwerk. Wie inventief en vernieuwend werkt, maakt uitsluitend gebruik van de beste leveranciers; gecertificeerde A-merken dus. Waarom? Omdat onze leveranciers kritisch zijn op ontwikkelingen in de markt en toegevoegde waarde voor de klant willen bieden. Net als wij.

Domino ICT levert totaaloplossingen, passend bij uw behoefte uitgaande van het principe ‘nut en noodzaak’. Onze oplossingen groeien mee met het ambitieniveau van uw bedrijf. Wij zijn úw kantoorautomatiseerder!

Onze Partners

Microsoft
Cisco
HP
VMWare
KPN
Citrix

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×