Please select your page

Onze werkwijze

Kennismaking

Eén van de vereisten voor een optimale samenwerking is het kennismaken met u en met uw organisatie. We onderzoeken wat de doelen en ambities van uw bedrijf zijn, wat de pijnpunten zijn en wat uw eisen en wensen zijn.

Inventarisatie

Allereerst brengen wij uw ICT landschap in kaart, waarbij o.a. alle aanwezige hard- en software geïnventariseerd wordt.

Advies

Vervolgens kunnen wij een transparant advies geven over uw ICT vraagstukken. In dit advies staat een overzicht van de benodigde inventarisatie, vaak gebaseerd op diverse mogelijkheden. Dit wordt uitgebreid met u besproken en toegelicht.

Implementatie

Als we het eens zijn wordt er een plan uitgezet d.m.v. het inplannen van werkzaamheden, het vaststellen van een implementatietraject en het samenstellen van een team van engineers om de uitrol zo soepel mogelijk te laten verlopen en om u te allen tijde te ondersteunen, ook na afronding van het project.

Tussentijds

Het gehele implementatietraject bestaat uit fases. Iedere fase wordt afgerond met een gesprek over het verloop ervan en met vermelding van eventuele restpunten. Na afronding van een fase wordt de volgende opgestart en wordt de planning nauwkeurig in de gaten gehouden. Op deze manier wordt het traject binnen de afgesproken termijn voltooid en vinden er geen budgetoverschrijdingen plaats, tenzij daar aanleiding toe is waar u vooraf van op de hoogte gebracht wordt. U zult dus nooit voor ongewenste verrassingen komen te staan.

Afronding project

Als alle fases doorlopen zijn zal er een testfase plaatsvinden waarna de officiële afronding geschiedt. En uiteraard zullen wij u ook bijstaan na afronding van het project en verder, zolang u wilt.

Onze Partners

Microsoft
Cisco
HP
VMWare
KPN
Citrix

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×