Please select your page

Online werken

Online wekenHet lijkt een open deur en eigenlijk is dat het ook: zonder ICT kunnen we ons werk niet meer doen. Altijd en overal toegang tot uw informatie en de meest actuele software; voor ons is dat vanzelfsprekend.

Domino ICT zorgt ervoor dat online werkplekken zijn ingericht naar de behoefte van de organisatie. Wij faciliteren Het Nieuwe Werken en stellen uw organisatie op een snelle en veilige wijze open voor uw medewerkers en laten alles naadloos op elkaar aansluiten.

Wilt u uw data op een eigen server, of liever in de cloud? Een combinatie van beide is ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers 24/7 ongestoord hun werk kunnen doen. Heeft uw bedrijf te maken met piekbelasting? Wij bieden een schaalbaar model waarbij u uitsluitend betaalt wat u gebruikt.

Uw data veilig onderbrengen; dat vinden wij belangrijk en daarom hebben wij eigen datacenters. Niet in het buitenland, maar gewoon in Nederland. U bent tenslotte de eigenaar van uw data en het is onze taak om uw gegevens optimaal bereikbaar te houden en ze ook veilig op te slaan.

Onze Partners

Microsoft
Cisco
HP
VMWare
KPN
Citrix

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×