Please select your page

Mobiel dataverkeer

Wilt u ook op uw smartphone gebruik maken van mobiel dataverkeer met onze vast-mobiel integratie? Volg dan onderstaande stappen om dit zelf handmatig in te stellen.

(1) Voor Android toestellen:

a) Ga naar instellingen
b) Kies Meer
c) Kies Mobiele Netwerken
d) Kies Namen Toegangspunten
e) Plusje kiezen voor nieuwe APN
f) Bij naam kan zelf iets gekozen worden
g) Bij APN moet ingevuld worden: basic.internet.spmb.data
h) De rest van de velden mag/moet leeg blijven
i) Kies voor opslaan
j) Het mobiele internet zal nu werken.

(2) Voor iPhones/iPads:

(a) Zorg dat de telefoon via Wifi op het internet kan komen
(b) Ga op het telefoontoestel via Safari naar deze pagina http://www.domino-ict.nl/index.php/iphone
(c) Let op! Dit werkt niet met een andere browser zoals Chrome
(d) Klik nu hier op Installatie.
(e) In het scherm Installeer profiel, druk je op de knop installeer
(f) Het mobiele internet zal nu werken.

Onze Partners

Microsoft
Cisco
HP
VMWare
KPN
Citrix

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now

I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.

or   Login