Please select your page

Actie - Hosted Voice

snom370 right 72dpiHosted Voice – Uw telefooncentrale in de Cloud

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun telefooncentrale niet meer in eigen huis te hebben maar om dit als dienst af te nemen bij een serviceprovider zoals Domino ICT. Het grote voordeel is dat u geen investeringen meer heeft in uw eigen centrale. Ook zijn er geen onderhoudskosten en servicecontracten meer nodig om uw telefonie omgeving in de lucht te houden. Er zijn geen onvoorziene kosten maar een vast bedrag per gebruiker per maand gedurende de hele looptijd. Onze Hosted Voice oplossing is schaalbaar en u kunt elke maand gebruikers eenvoudig toevoegen maar ook verwijderen.

Domino Hosted Voice is een virtuele telefooncentrale die in meerdere datacenters in Nederland wordt gehost. Dit zorgt voor een redundant en zeer betrouwbaar uitgevoerd netwerk. Met deze complete telefonieoplossing hoeft u geen dure telefooncentrale meer aan te schaffen maar krijgt u wel alle functionaliteit van een innovatieve centrale. Uitgebreide functionaliteit en een gebruiksvriendelijk beheersysteem maken dit tot de ideale telefonie oplossing voor iedere organisatie.

Uw organisatie bespaart met deze oplossing enorm op de maandelijkse kosten. Met Domino Hosted Voice brengen wij u de belkosten in rekening en onze tarieven zijn een stuk scherper dan de landelijke telecom partijen. Een tweede besparing is dat u voortaan alleen nog maar een goede internetverbinding nodig bent. Uw huidige ISDN infrastructuur kunt u volledig opzeggen. Uiteraard leveren wij met onze Domino verbindingen een passende Internetontsluiting welke perfect aansluit op onze Hosted Voice oplossing.

Domino ICT biedt u nu de mogelijkheid om te ervaren of onze Hosted Voice oplossing ook voor uw organisatie interessant is. Zonder kosten plaatsen wij twee toestellen en kunt u een maand lang bellen met onze cloud dienst zonder verdere verplichtingen. Na de proefperiode ontvangt u van ons een fictieve factuur en in een persoonlijk gesprek zal onze adviseur de besparing verder toelichten.

Nieuwsgierig naar de functionele mogelijkheden en besparingen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Actie:

- Actieperiode januari tot en met maart 2016

- 2 toestellen bij u op locatie

- 1 maand testen zonder kosten

- na afloop een fictieve factuur en een gratis gesprek met onze adviseur 

Voorwaarden:

- U bent gevestigd in Nederland

- Bellen naar vast en mobiel in Nederland

- Fair use policy is van toepassing

- Vooraf aan een proefplaatsing neemt een adviseur contact met u op.

Wilt u gebruik maken van deze actie, bel ons op 058 - 284 85 86 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onze Partners

Microsoft
Cisco
HP
VMWare
KPN
Citrix

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×